Over Inez

Inez is van kinds af aan al actief in de muziek, via de opleiding voor creatieve therapie belandde ze uiteindelijk op het conservatorium. Zingen werd steeds meer haar passie en zij zong in vele koren en kwartetten. Jazz, wereldmuziek en vooral het samen zingen zijn voor haar belangrijke pijlers.

Al vele jaren geeft zij zangles, leidt koren en geeft gastlessen, workshops. Muziek is voor haar expressie en verbinding en vanuit die houding geeft zij ook les.

Met haar koren zingt zij voornamelijk wereldmuziek, vanwege de prachtige gevarieerde klankmogelijkheden en goede toepasbaarheid.

Zij heeft zich de laatste jaren veel met ritme, percussie (Taketina) en bodypercussie bezig gehouden en gebruikt dit regelmatig binnen  haar koren, wat een energieke uitstraling geeft.
Verder houdt zij zich graag bezig met improvisatie en zingt in Improzo, een zanggroep geheel gebaseerd op vrije improvisatie.
Tadam! over Inez

"Goed gericht op samenklank , waardoor alles steeds mooier wordt"
"Zeer muzikaal en heeft de gave en motivatie om, zowel op muzikaal als op persoonlijk gebied het beste uit ons te halen.“
 "Een opgewekte, openhartige vrouw met grote muzikale kwaliteiten, een heel goed gehoor en een gulle lach."
"Straalt veel rust en vertrouwen uit, is energiek en geeft veel muzikale en technische input hoe wereldmuziek het best kan worden uitgevoerd!”
“De repetities gaan zo afwisselend, vlot en plezierig. Het is alweer tijd om te stoppen voordat je er erg in hebt."

"Een muzikale vrouw! Het is een feest is om tijdens het dirigeren naar haar te kijken. Ze gaat echt stralen als we het goed doen of mooi zingen."
Inez over Tadam!

Tadam is een fijne groep gedreven muzikale vrouwen, die graag het beste uit zichzelf willen halen als koor en die hetzelfde enthousiasme voor wereldmuziek delen als ik.

Ik vind het een uitdaging om met Tadam te werken en mijn creatieve en muzikale ideeën uit te werken en in te zetten en ga met veel plezier deze uitdaging aan!
Inez Vermooten
Menu